Poletne aktivnosti in ugodni nakupi

sre, 17 julija 2024

PO ZABAVO IN OSVEŽITEV V CITYCENTER CELJE

V nakupovalni destinaciji Citycenter Celje je tudi v poletnih mesecih veliko priložnosti za zabavo, ugodne nakupe in osvežitev v prijetno klimatiziranih prostorih. Poskrbljeno je namreč za vse generacije od adrenalinskih, nakupovalnih in kulinaričnih doživetij.

Prijetno ohlajen Citycenter Celje je v vročini še posebej priljubljen

V vročih poletnih dneh postane Citycenter Celje še posebej priljubljen zaradi prijetne klimatizacije, ki zagotavlja udobno temperaturo. Klimatizacija v nakupovalnem središču se izvaja tudi z elektriko iz obnovljivih virov energije. Uporaba preudarne stavbne tehnike pa omogoča varčevanje z energijo, medtem ko prilagoditev količine svežega zraka številu obiskovalcev ustvarja optimalne pogoje za dobro počutje. Poleg tega nudi garažna hiša s 1.500 brezplačnimi parkirišči zavetje jeklenim konjičkom, kar še dodatno prispeva k udobni izkušnji obiska v teh vročih dneh.

Poletna znižanja za brezskrben oddih

V Citycentrovih prodajalnah že potekajo številni poletni popusti, tako oblačil in obutve kot tudi šolskih potrebščin, kar omogoča staršem in otrokom, da se že pred zasluženim oddihom pripravijo na novo šolsko leto in tako uživajo v brezskrbnih poletnih počitnicah.

Akcije & trendi

Karting: adrenalin in zabava na strehi Citycentra Celja

Na vrhnjem parkirišču Citycentra Celje tudi letos hrumijo motorji gokartov. Letošnji novosti sta popolnoma nova vozila gokart, ki na sodobni in izzivalni karting stezi poskrbijo za vse željne hitre vožnje in gokarti »Kart Kidracer«, ki ponujajo najmlajšim prvo karting izkušnjo.

Citycentrov karting

Adrenalinska poletna oaza: bungee trampolin, mini zoo avtomobili in vesoljski zabijalci

Na osrednjem prostoru Citycentra je poskrbljeno za adrenalinsko zabavo za vse generacije. Največje veselje in največ obiska privablja »bungee« trampolin, atrakcija, ki je namenjen otrokom, starim od 3 let naprej, a tudi starejšim. Preizkusijo se lahko v pogumnih skokih vse do 7 m, najbolj vešči pa izvajajo tudi različne akrobacije in večkratne salte. Za najmlajše so na voljo nekoliko bolj umirjena mini vozila, ki jih upravljajo sami v mini zoo voznem parku in tako preizkusijo svoje prve vozniške spretnosti. Letošnja novost pa so t.i. vesoljski zabijalci, ki so namenjeni otrokom od 6 let naprej.

Adrenalinsko poletje

Razstava slik: Dijana Lazić Mosorka

Za vse ljubitelje umetnosti je do konca tega tedna v 1. nadstropju Citycentra Celje na ogled razstava portretov, ki jih s svinčnikom ustvarja celjska umetnica Dijana Lazić Mosorka, ki pravi: »Vsak risarski izziv je melodija, ki krepi mojo odločenost ustvariti podobe, ki dihajo, kot spomini ujeti v času. S čopiči, gobicami in vatiranimi palčkami ustvarjam dialog med svetlobo in senco, ki poudarja vsako izraženo čustvo. Vsaka portretna risba je edinstvena in nosi svojo čarobno zgodbo.«

Razstava slik: Dijana Lazić Mosorka

Kmečka tržnica

Vsak četrtek in petek se na nakupovalni ulici nasproti prodajalne Interspar odvija tradicionalna kmečka tržnica, na kateri lokalni kmetje ponujajo sveže pridelke in raznovrstne dobrote, kar obiskovalcem omogoči nakup kakovostnih in naravnih izdelkov neposredno od proizvajalcev. Vsekakor je obisk kmečke tržnice priložnost za vse, ki cenijo pristen stik z lokalno tradicijo in pridelki iz slovenskih kmetij.

Kmečka tržnica

Številne storitve, ki olajšajo nakupovanje

Na Citycentrovi Info točki so še vedno obiskovalcem poleg informacij o nakupovalni destinaciji in nakupa darilnih bonov Desetak na voljo invalidski voziček in vozički za najmlajše (Baby taxi), katerih izposoja je brezplačna, in defibrilator (AED), s pomočjo katerega lahko, v primeru nenadnega zastoja srca, rešite marsikatero življenje (na voljo tudi zunaj na vhodu ob steni pri Gala Caffe). Nasproti cvetličarne Gardenia se nahajajo še bankomat, polnilnica za mobilne naprave, print box in digitalni fotoavtomat. Vsem uporabnikom električnih vozil pa je v prvem nadstropju na voljo deset sodobnih električnih polnilnic.

Info & storitve

Barvit avtobus v Citycentrovi podobi

V teh dneh ste že lahko ali pa še boste po Celju in tudi na poti v okoliške kraje srečali barvit avtobus v osveženi Citycentrovi podobi. Njegova živahna zunanjost ne le da pritegne pozornost, ampak tudi prinaša svežino in pozitivno energijo v vsakdanje življenje prebivalcev celjske regije. Poleg tega, da služi svojemu osnovnemu namenu, avtobus simbolizira tudi dinamičnost in sodobnost, ki ju Citycenter prinaša v lokalno skupnost. Naj bo to na poti v službo, šolo ali nakupovanje, ta avtobus zagotovo prispeva k bolj barvitemu in veselemu dnevu vsakega mimoidočega.